GR / EN

News & Insights

Τελευταία συνάντηση των εταίρων του Europeana Food and Drink

Νέα
10.6.2016
share on Facebook  share on Twitter  share on Linkedin
Τελευταία συνάντηση των εταίρων του Europeana Food and Drink

Η τέταρτη και τελευταία συνάντηση όλων των εταίρων του Europeana Food and Drink πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Ιουνίου, στη Βουδαπέστη. Τη φιλοξενία ανέλαβε το Hungarian Museum of Trade and Tourism, εταίρος του προγράμματος, το οποίο καλωσόρισε τους εταίρους και προσέφερε φυσικά μία γαστρονομική εμπειρία στο πλαίσιο του συνεδρίου. 

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου ήταν αφιερωμένη στη συζήτηση των επόμενων βημάτων, μιας και το έργο τελειώνει επισήμως τον τρέχοντα μήνα, στην αξιολόγηση της πορείας του προγράμματος αλλά και σε οργανωτικά ζητήματα. Τη δεύτερη ημέρα, πάνω από 45 αντιπρόσωποι των εταίρων, συζήτησαν τα βασικά επιτεύγματα του έργου αλλά και τα ανοιχτά θέματα για την ολοκλήρωση του έργου. Έμφαση δόθηκε στο πως οι προσωπικές σχέσης αλλά και η δημιουργία κοινότητας αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες στην ολοκλήρωση του Europeana Food and Drink. 

Καλεσμένοι στο συνέδριο ήταν και δύο από τους νέους παρόχους περιεχομένου που συνεργάστηκαν με την PostScriptum και προσέφεραν περιεχόμενο στο πρόγραμμα: η Μαρία Τριανταφύλλου, Διευθύντρια της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) και ο Φίλιππος Μαζαράκης, επιμελητής του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους. 

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ